Soğucak İlkokulu

Vizyon: "Atatürk ilke inkılaplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil,teknoloji,bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır."

Misyon: "Soğucak Köyü İlkokulu olarak eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz onunda tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini arttırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır."

Başarılar: 2017 Beslenme Dostu Okul Ödülü ve Okulum Temiz Belgesi ve Beyaz Bayrak Ödülü.

Saatler: 08:30 12:00 12:50 14:25
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi sene içinde öğretmenlerden gelen talep üzerine olmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mussogucakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SOĞUCAK KÖYÜ SOĞUCAK MEVKİİ SOĞUCAK KÜME EVLERİ SOĞUCAK ILKOKULU BLOK NO 181 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İl merkezine yakınlıktan dolayı ulaşım rahattır. Şehir içi toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin hepsi il merkezinde ikamet etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 2,7 km uzaklıkta olup, il merkezine en yakın köylerden birisidir.